‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Blijf met X-kids in de carnavalsstemming!

Vier feestelijke activiteiten in heel Breda op 15 februari

Geplaatst op 05-02-2018

Op dinsdag 13 februari is carnaval officieel afgelopen voor 2018, maar niet bij Breda Actief! Op donderdag 15 februari gaan onze sportcoaches nog even door met X-kids carnaval. In alle wijken van Breda zijn er weer toffe gratis activiteiten, natuurlijk ook voor kinderen van het speciaal onderwijs. Schrijf je nu in!

Vier keer feest!

In de wijk Noordoost vindt de ‘Fun Sports’ editie plaats met sportcoach Pleuni Rijvers. Ben jij tussen de 6 en 12 jaar? Dan kan je hier meedoen met levend tafelvoetbalspelletjes! Stoere spelletjes komen aan bod in Zuidoost met sportcoaches Mark de Brouwer en Eveline van Vugt met het thema ‘Soldier Games’. Natuurlijk mag jouw soldatenoutfit hierbij niet ontbreken! In Zuidwest zijn sportcoaches Jaap van Loon en Obie Peersman te vinden. Hier ga je sporten en spelen in het thema ‘Carnaval Festival’. Trek vooral je gekste carnavalsoutfit uit de kast! ‘Carnaval Festival’ is ook voor special kids vanaf 6 jaar en/of kinderen die extra begeleiding nodig hebben bij het sporten! Ben jij tussen de 6 en 14 jaar? Dan kan je in Noordwest deelnemen aan ‘X-kids Gymnastics’. Samen met sportcoaches Erik Faes en Michel Verhagen gaan kinderen klimmen en klouteren, salto’s en andere spannende kunstjes beoefenen!

Locatie en tijd

Op donderdagmiddag 15 februari komen alle vier de X-kids activiteiten aan bod. ‘Fun Sports’ vindt plaats bij basisschool het Noorderlicht aan de Cornelis Florisstraat 25 van 13.00 tot 15.00 uur. Voor de ‘Soldier Games’ zijn kinderen uitgenodigd in de gymzaal van de Stoutenburgstraat. In de gymzaal van basisschool De Eerste Rith kunnen kinderen van 13.00 tot 15.00 uur meedoen met ‘Carnaval Festival’. Het thema ‘X-kids Gymnastics’ speelt af bij de sport- en turnhal Raaimoeren van 13.00 tot 15.00 uur.

Aanmelden maar!

Om zeker te zijn van een plekje kun je je aanmelden! Let op, aanmelden gaat per deelnemend kind. Neem contact op met  of bel naar 076 5233555 voor meer informatie! De special kids kunnen zich, naast het aparte inschrijfformulier, ook aanmelden door te mailen naar sportcoach .

 

AANMELDEN

 

 

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI