‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Breda Actief en Avans Hogeschool verbinden studenten aan Bredase vrijwilligersorganisaties

Gratis miniseminar Communicatie voor vrijwilligersorganisaties en sportverenigingen

Geplaatst op 01-09-2017

Honderdtwintig eerstejaarsstudenten van de opleiding Communicatie op Avans Hogeschool presenteren op 2 november het eindresultaat van hun eerste communicatieopdracht: maak twee communicatiemiddelen voor Bredase vrijwilligersorganisaties.

Vrijwilligersorganisaties

Deze opdracht is ontstaan vanuit een samenwerking tussen Avans Hogeschool en Breda Actief. De vijf vrijwilligersorganisaties zijn dit jaar: Club Kruimel, Dorpshuis ’t Klooster, Belcrumhuis, Kinderboerderij Parkhoeve Breda-Noord en Jeu de boulesvereniging Va-Tout. Voor elke organisatie maakten de studenten twee verschillende communicatiemiddelen.

Inspiratie en ideeën voor vrijwilligersorganisaties tijdens miniseminar ‘Show & Tell’

Deze communicatiemiddelen worden gepresenteerd tijdens de ‘Show & Tell’, een miniseminar. Er zijn verschillende kraampjes waar bezoekers langs kunnen lopen, kijken, inspiratie opdoen en vragen stellen aan de studenten.

Studenten Avans willen graag midden in de stad staan

Marije Dévény, adviseur bij Breda Actief: “Studenten komen zo in contact met maatschappelijke organisaties en de organisaties komen in contact met jonge mensen vol ideeën en een frisse blik . Zij gaan op 2 november naar huis met concrete communicatiemiddelen. Zo snijdt het met aan twee kanten en is het voor iedereen inspirerend en interessant!”

Aanmelden voor het miniseminar bij Avans

De ‘Show & Tell’ vindt plaats op donderdag 2 november van 13.30 - 15.30 uur bij Avans Hogeschool aan de Lovensdijkstraat 61 te Breda. Geïnteresseerde vrijwilligersorganisaties kunnen zich aanmelden via de volgende link:  http://bit.ly/avansshowtell. Heb je vragen of wil je meer weten? Neem contact op met Marije Dévény, telefoon 076 5233 555 of stuur een e-mail:

 

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI