‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Breda bedankt vrijwilligers tijdens evenementen

Geplaatst op 09-04-2016

Ook in 2016 bedankt Gemeente Breda vrijwilligers voor hun inzet. Zij roept initiatieven, (sport)verenigingen en organisaties op om hun vrijwilligers aan te melden voor gratis consumptiebonnen tijdens een aantal Bredase evenementen. In 2015 ontvingen bijna 2.000 vrijwilligers deze attentie.

'Wij waarderen de inzet van vrijwilligers'

Miriam Haagh, wethouder Zorg, Welzijn, Onderwijs en Dienstverlening: “Vrijwilligerswerk is vaak ‘liefdewerk oud papier’. Ook omdat veel vrijwilligers het heel normaal vinden dat ze iets voor anderen doen. Maar, stelt u zich eens voor hoe Breda er zonder vrijwilligers uit zou zien… Als stadsbestuur laten we al onze vrijwilligers graag merken dat wij hun inzet waarderen. Het uitdelen van gratis consumptiebonnen voor verschillende Bredase evenementen, is daar een voorbeeld van. Daarom hoop ik dat organisaties, verenigingen en initiatieven ook dit jaar weer gebruik maken van deze actie en consumptiebonnen aanvragen voor hun vrijwilligers.”

Als Breda Actief zijn wij blij dat we ook dit jaar weer aan de slag gaan met de organisatie. “We krijgen veel positieve reacties van vrijwilligers. Steeds meer organisaties, verenigingen en initiatieven zijn op de hoogte en benaderen ons met de vraag wanneer ze hun vrijwilligers kunnen aanmelden.“

Aanmelden vanaf 13 april

Op 13 april staat een advertorial in de Bredase Bode. Vanaf die datum kan je op deze website als initiatief, (sport)vereniging en/of organisatie, je vrijwilligers aanmelden voor gratis consumptiebonnen.  

 

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI