‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Bredaas Café Vrijwilligerswerk in het teken van Partners, Plannen en Pegels

Geplaatst op 26-05-2015

Het ontdekken van verschillende vormen van financiering in een informele setting. Vrijwilligersorganisaties, stichtingen, verenigingen, buurt-, wijk- en burgerinitiatieven gaan ermee aan de slag tijdens het derde Bredaas Café Vrijwilligerswerk op dinsdag 9 juni a.s. Breda Actief organiseert deze inspirerende ontmoeting samen met Kinderboerderij De Sik. Initiatieven/organisaties kunnen zich tot 2 juni gratis aanmelden.

Ontmoeten en inspireren

Het Bredaas Café Vrijwilligerswerk is dé plek voor maatschappelijke organisaties om elkaar informeel te ontmoeten. Je raakt geïnspireerd, leert van en met elkaar en wisselt ervaringen uit. Het unieke aan het Bredaas Café Vrijwilligerswerk is dat culturele organisaties, sportverenigingen, natuur en milieu organisaties, goede doelen en zorg- en welzijnsinstellingen aanwezig zijn. Een enthousiaste reactie van één van de bezoekers van eerdere cafés:

 “Het was echt interessant en goed. Ik kende al best veel mensen maar ik heb toch weer nieuwe contacten gelegd en het leuke is: die vragen aan mij wat zij voor mijn organisatie kunnen betekenen en ik wil graag voor hen iets betekenen. Ik heb veel kaartjes uitgewisseld!”

Partners, Plannen en Pegels

Op dinsdag 9 juni staat vanaf 16.30 uur de poort open van Kinderboerderij De Sik, Kesterendreef 15 in Breda. De kinderboerderij werkt samen met De Kleine Hoeve en Vleeshouderij van de Haar-Snijders in Heerlijkheid Burgst. Samen zorgen ze voor verrassende hapjes uit de streek. Een mooi voorbeeld van een lokaal financieringsmodel en passend binnen het thema van de bijeenkomst: ‘Partners, Plannen en Pegels’.
Stichting Betrokken Ondernemers Samen voor Breda, Gemeente Breda, Rabobank en SproutFund nemen de aanwezige partijen mee en laten hen kennis maken met verschillende vormen van (lokale) financiering. Klik hier voor het volledige programma.

Aanmelden

Deelname is gratis en aanmelden kan tot en met maandag 1 juni via het onderstaande formulier. Let op! Schrijf je snel in, want vol = vol. Elk initiatief/organisatie mag max. 2 personen inschrijven.

Heb je vragen? Neem contact op met    via 076-52 33 555 of via  .

 

Aanmelden

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI