‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Bredavoorelkaar 1 jaar

Heb jij je vrijwilliger al gevonden?

Geplaatst op 02-06-2015

Eén jaar geleden lanceerden we onze nieuwe vacaturebank www.bredavoorelkaar.nl en in maart kreeg de website een complete make-over. Veel veranderingen in de digitale wereld van het matchen tussen potentiële vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties, stichtingen, verenigingen, buurt-, wijk- en burgerinitiatieven. De site is in het afgelopen jaar doorontwikkeld en biedt een laagdrempelige manier om elkaar informeel te ontmoeten.

Terugblik

In mei 2014 ging de nieuwe vacaturebank online. Het resultaat van een mooie samenwerking tussen www.zorgvoorelkaar.com en Breda Actief. Na enkele maanden zagen we iets opvallends in de data van de website; Het aantal nieuwe vacatures verminderde ten opzichte van de vorige versie. Uit een denktanksessie met organisaties bleek dit simpel te verklaren. Het is makkelijker om vrijwilligers te vinden en berichten te sturen. Bovendien levert een goede vacature meer reacties op dan meerdere kleine.

Feedback

Door het jaar heen blijven we feedback vragen en ontvangen van gebruikers. We zijn dan ook voortdurend bezig om de site gebruiksvriendelijker te maken. Zo hebben we er bijvoorbeeld voor gezorgd dat het makkelijker is om vacatures te verlengen. De gebruiker kan nu vanuit zijn of haar eigen e-mailadres reageren. Ook kun je vacatures tijdens het zoeken opslaan. We zijn altijd blij met feedback. Heb jij nog feedback? Dan horen we natuurlijk graag van je!

Belangrijkste / Laatste veranderingen/verbeteringen op een rijtje

Met de nieuwste update in maart is bredavoorelkaar.nl meer een community geworden. Je kunt namelijk op de site aanbevelingen doen en vrijwilligers bedanken. Bovendien roepen we bezoekers op om positieve ervaringen te delen. Nieuwe vrijwilligers krijgen dan mee hoe leuk vrijwilligerswerk is! 

Heb jij je vrijwilligers al gevonden?

750 vrijwilligers vonden via het nieuwe www.bredavoorelkaar.nl hun weg naar vrijwilligerswerk. Ben jij ook op zoek naar vrijwilligers of vrijwilligerswerk? Kijk dan op www.bredavoorelkaar.nl!

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI