‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Bredavoorelkaar in een nieuw jasje

Nieuwe frisse stijl voor driejarige online marktplaats voor vrijwillige inzet

Geplaatst op 25-11-2016

Sinds deze week ziet de online vacaturebank Bredavoorelkaar er iets anders uit. De nieuwe stijl is fris en inspireert om iets te (gaan) doen. Je ziet bijvoorbeeld veel beter hoe divers het vrijwilligerswerk in Breda is. Daarnaast inspireren we door te laten zien wat het je oplevert. Je vergroot je wereld, ontdekt je talent, ontwikkelt je kennis en vaardigheden en je kunt er natuurlijk veel plezier aan beleven. Doordat Bredavoorelkaar al het vrijwilligerswerk in Breda verzamelt, vind je altijd wel iets wat bij je past.

Een droom die uitkwam

Een mooi voorbeeld is Nino. “Dat we het voor elkaar kregen dat het Parkour Park er mocht komen, was een droom die uitkwam.” Hier geeft Nino samen met anderen lessen freerunnen aan kinderen. Zijn verhaal is binnenkort ook op Bredavoorelkaar te lezen.

Deel ook jouw verhaal

Wil jij ook je verhaal delen en anderen inspireren om iets vrijwillig te doen? Laat het ons weten. Bel 076-52 33 555 of stuur een mail naar  . En dan staat jouw verhaal binnenkort misschien ook op Bredavoorelkaar.

Dé plaats waar vrijwillige inzet online samenkomt

Bredavoorelkaar is al drie jaar de online plek in Breda waar vraag en aanbod op het gebied van vrijwillige inzet samenkomt. De website verbindt vraag en aanbod met elkaar. Onze ambitie is om nog meer mensen enthousiast te maken voor vrijwilligerswerk. Dat doen we door de drempel te verlagen: het moet nog makkelijker worden en inspirerender. De vernieuwde website helpt hierbij.

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI