‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Breng jouw organisatie onder de aandacht!

Doe mee met 'On tour in de wijk'

Geplaatst op 21-04-2016

Is jouw organisatie op zoek naar vrijwilligers of wil je meer aandacht voor je organisatie of initiatief? Geef je dan nú op en organiseer samen met Breda Actief en andere organisaties bij jou in de wijk een ‘On tour in de wijk’. Tijdens deze tour laat je zien wat jouw organisatie of initiatief te bieden heeft en leer je nieuwe potentiële vrijwilligers kennen zonder verdere verplichtingen. De samenwerking met een andere bekende of onbekende organisaties en/of initiatieven kan voor verbindingen zorgen.

Gratis en vrijblijvend

De tour wordt meerdere keren per jaar georganiseerd in de gemeente Breda. In kleine groepjes van maximaal vijf personen wordt in twee dagdelen een aantal organisaties en initiatieven bezocht. De begeleiding wordt verzorgd door medewerkers van Breda Actief en jouw organisatie. Het is gratis en geheel vrijblijvend voor deelnemers. Omdat ook andere organisaties en initiatieven meedoen spreek je ook andere doelgroepen aan.

‘We waren al van plan meer te gaan samenwerken met de Kapeltuin, dit is een mooie aanvullende activiteit om vrijwilligers te werven en brengt weer meer verbinding met de Kapeltuin’, Frans Verkleij van de Augustinusparochie Breda, één van de deelnemende organisaties in 2015.

Uitgelezen kans

Een ‘On tour in de wijk’ is dus dé uitgelezen kans om met nieuwe vrijwilligers in contact te komen. Bovendien spreek je met de tour andere doelgroepen aan en breng je je organisatie op een unieke wijze onder de aandacht. Enthousiast geworden? Neem dan contact op met Anu Veldhuis of Mylène Martens. Bellen kan ook naar: 076-52 33 555. Klik hier voor meer informatie.

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI