‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Champions Trophy zoekt jou!

Kom een handje helpen tijdens het wereldse hockeytoernooi van 2018

Geplaatst op 16-05-2018

Van Melbourne in 2012, Bhubaneswar in 2014 en Londen in 2016 naar Breda in 2018! Van 23 juni tot en met 1 juli staat onze stad in het teken van de Champions Trophy. In totaal worden er 32 wedstrijden gespeeld door topteams. Het vindt plaats op de velden van hockeyclub BH&BC Breda waar dagelijks meer dan 8.000 bezoekers worden verwacht. Natuurlijk is Breda Actief hierbij aanwezig, maar om dit allemaal goed te laten verlopen zoeken we vrijwilligers zoals jij!

Word vrijwilliger!

Wil jij zelf een rol spelen tijdens dit toernooi? Meld je dan snel aan als vrijwilliger. De KNHB is namelijk op zoek naar vrijwilligers voor verschillende functies. Ze zoeken bijvoorbeeld mensen die verbindingen onderhouden met de teams, pers of officials. Daarnaast zijn ze voor ondersteuning op het terrein nog op zoek naar crew members. Hier vind je meer informatie en kun je je meteen aanmelden als vrijwilliger!

Rondom het terrein is ook inzet nodig van vrijwilligers. Denk aan het begeleiden bij het parkeren van auto’s en fietsen en de mensen die met openbaar vervoer naar het evenemententerrein komen wegwijs maken richting of juist weer terug naar huis. Lijkt je dit leuk om te doen? Stuur dan een mailtje naar  .

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI