‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Co-creativiteit tijdens 7e editie Bredaas Sportcafé

Waarom moeilijk doen als het samen kan?

Geplaatst op 17-12-2014

Op woensdag 10 december 2014 vond alweer de zevende editie van het Bredaas Sportcafé plaats. Gastverenigingen HV United Breda en VV WDS’19 zorgden deze editie voor een warm welkom op Sportpark Paradijs.

Co-creatie

De gemoedelijke sfeer van de sportkantine van WDS’19 zorgde ervoor dat lokale sportbestuurders met elkaar kennismaakten in de wondere wereld van ‘co-creatie’.

Veel Bredase sportaanbieders luisterden tijdens de ontmoeting aandachtig naar het betoog van Esther Roelofs van NOC*NSF over ‘co-creatie’. Vervolgens was het woord aan de voorzitters van beide gastverenigingen om hun samenwerkingsplannen op hun sportpark toe te lichten.

Speednetwerken

Na de plenaire opening werden sportbestuurders uitgedaagd te speednetwerken over actuele thema’s, zoals: terugloop leden in de pubertijd, de waarde van verenigingsadvies, sportvisie gemeente Breda, informeel gesprek met de wethouder sport en de co-creatie tussen beide gastverenigingen.

Belangstellenden werden per thema meegenomen in het verhaal van innovatieve ideeën, creatieve oplossingen en vernieuwende samenwerkingsverbanden. Ook na afloop vonden de verschillende sportaanbieders elkaar voor de uitwisseling van kennis en ervaring, onder het genot van een hapje en een drankje.

Impressie

In januari ontvangen alle deelnemers via e-mail de volledige terugblik van de avond.
Klik hier voor de presentatie van Esther Roelofs, NOC*NSF. 

Klik hier voor de terugblik.

 

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI