‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Dé Vrijwilligersmarkt Breda; voor iedereen die iets wil betekenen voor Breda, zichzelf of een ander

Nieuwe vrijwilligers maken persoonlijk én vrijblijvend kennis met 60 organisaties

Geplaatst op 05-09-2016

Dé vrijwilligersmarkt, het event voor vrijwillige inzet, komt er weer aan! Dit jaar vindt de markt plaats op 29 september in de huiskamer van Breda: Chassé Theater. Hier leer je vrijwilligersorganisaties kennen. Overdag speuren leerlingen van het voortgezet onderwijs naar een maatschappelijke stage, en aan het einde van de middag is de markt geopend voor iedereen! Aanmelden voor Dé Vrijwilligersmarkt Breda kan via de site.

Vrijwilligerswerk

Vrijwilligerswerk geeft je positieve energie, waardevolle (werk)ervaring en laat je nieuwe mensen leren kennen. Bovendien is het gewoon leuk! Vrijwilligers zetten zich dagelijks in om van Breda een nog mooiere plek te maken. Of het nu is op het gebied van kunst en cultuur, natuur en milieu, sport en recreatie, goede doelen, zorg en gezondheid, welzijn of kennis en leren. Wil jij iets betekenen voor Breda, voor jezelf en voor een ander? Dan is Dé Vrijwilligersmarkt Breda iets voor jou!

Dé Vrijwilligersmarkt

Ieder jaar organiseren we het gratis toegankelijke evenement Dé Vrijwilligersmarkt Breda. De vacaturebank www.bredavoorelkaar.nl is voor één dag omgetoverd tot een ontmoetingsplaats. Hier maak je persoonlijk én vrijblijvend kennis met 60 organisaties uit verschillende sectoren die op zoek zijn naar vrijwilligers. Ook kun je een gratis interessetest te doen en kun je in gesprek met adviseurs van Breda Actief.

Waar en wanneer

Dé Vrijwilligersmarkt vindt plaats op donderdag 29 september van 15:30 tot 17:00 uur bij Chassé Theater, Claudius Prinsenlaan 8 in Breda. Entree is gratis.

Aanmelden en meer weten

Je kunt je aanmelden via de website van de vrijwilligersmarkt, maar dit is niet verplicht. Volg het Facebookevent ‘De Vrijwilligersmarkt Breda’ om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Isabelle Leijser of Renée Sterk van Breda Actief via 076 – 5233555 of .

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI