‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

"Dat bewegen is me zo goed bevallen dat ik dit wil blijven doen!"

Afsluiting Brabantpark/Heusdenhout in beweging

Geplaatst op 02-06-2016

1 maart vond de Beweegtest plaats in de wijk Brabantpark/Heusdenhout. Na de test bleek dat er behoefte was aan meer. 50 enthousiaste deelnemers, met en zonder beperking, gaven zich op voor het achtweekse beweegprogramma: Beweeg je Fit. Hierin maakten zij kennis met verschillende manieren van bewegen. Op 1 juni was de afsluiting met een sportieve tour door Brabantpark en Heusdenhout.

"Ik vond het super leuk om met elkaar in beweging te zijn. Je leert nieuwe mensen kennen en je wordt ook nog fitter. Ik had toch al zeker 20 jaar niets meer aan sport gedaan. Ik voel me beter sinds ik weer ben gaan bewegen." Aldus een van de enthousiaste deelnemers. 

Gezamelijke afsluiting

Op woensdag 1 juni was de gezamelijke afsluiting van 'Beweeg je Fit'. Deelnemers liepen daarbij letterlijk een 'beweegtour' door de wijk. Zij bezochten: AV Sprint, 55+ Sportief, HSC Jeka en Va-Tout. Ook het Walking Football project van NAC was bij HSC Jeka aanwezig. Wijkbewoners leerden elkaar en de beweegmogelijkheden in de wijk kennen: “Ik had nog nooit van Jeka gehoord en woon toch al 20 jaar in de wijk. Superleuk dat bean bag baseball, ik kom hier zeker weer!” 

Gratis proeflessen

Tijdens de komende week kunnen deelnemers gratis meedoen met proeflessen bij de verenigingen. "Daar ga ik zeker gebruik van maken. Dat bewegen is me zo goed bevallen dat ik dit wil blijven doen."

Meer weten?

Wil je meer weten over dit beweegprogramma of bewegen in het algemeen? Neem dan contact met ons op via:  of bel ons: 076 52 33 555.

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI