‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

‘De Chris van Faassen-nominatie is een cadeau’

Oud-vrijwillig consulent StiB over nominatie Chris van Faassen-penning 2014

Geplaatst op 07-10-2015

Jacqueline van Eijk is twee jaar vrijwillig consulent geweest bij StiB. Samen met haar twaalf mede-consulentes was zij genomineerd voor de Chris van Faassen-vrijwilligerspenning 2014. De nominatie voor deze vrijwilligerspenning heeft haar veel waardering opgeleverd. Geef jij de waardering ook aan die ene vrijwilliger of groep vrijwilligers?

"Het was te gek dat we genomineerd waren voor de Chris van Faassen-penning 2014! De avond zelf is heel leuk, heel speciaal en het geeft je ook een speciaal gevoel. Er komt een golf van waardering over je heen." Aldus Jacqueline van Eijk.

Naast waardering ook organisatie in de spotlights

De vrijwilligster heeft met veel plezier en bevlogenheid gewerkt bij de organisatie. Het heeft uiteindelijk zelfs geresulteerd naar betaald werk. Dat je je passie met je werk kunt combineren is natuurlijk het mooiste wat er is. Het heeft de organisatie ook enorm goed gedaan. De publiciteit die de nominatie van de vrijwilligerspenning met zich mee heeft gebracht heeft leverde veel positieve reacties op. Bovendien werd de nieuwsgierigheid van mensen enorm gewekt. Want wat doet StiB dan eigenlijk precies en hoezo werken zijzelf ook met zoveel vrijwilligers? Iets waar niet iedereen zich bewust van is. Door de publiciteit heeft StiB dit aan een veel groter publiek uit kunnen leggen. 

"Genomineerd zijn is een grote eer! We krijgen al veel waardering voor ons werk bij StiB en de Chris van Faassen nominatie is daarbij echt een cadeau."

Wil je meer weten over de Chris van Faassen-penning klik dan hier. Of neem contact op met Isabelle Leijser via  of door te bellen naar: 076 52 33 555. 

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI