‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

De Citytrainers gaan bijna de praktijk in!

Jij komt toch zeker ook?

Geplaatst op 07-03-2018

De Citytrainers hebben weer een eindactiviteit waar jij aan mee kan doen! Op maandag 12 maart van 19.00 tot 20.00 uur houden de trainers in spé vier verschillende gratis activiteiten. Ben jij tussen de 10 en 14 jaar oud? Kom dan naar de gymzaal aan de Stoutenburgstraat of het veldje daarnaast. Er is voor ieder wat wils!

Afronding van de opleiding

Aan het eind van iedere Citytrainers cursus moeten alle trainers in opleiding een eindactiviteit organiseren. Hierbij bewijzen ze zich door alles wat ze in de afgelopen weken hebben geleerd te combineren in een toffe activiteit. Met als doel om natuurlijk hun certificaat te behalen.

De activiteiten

In totaliteit vinden er vier eindactiviteiten plaats op maandag 12 maart van 19.00 tot 20.00 uur. In de gymzaal aan Stoutenburgstraat 28 zijn twee activiteiten. Hier kun je dans-apenkooi spelen! Klimmen, klauteren en dansen tegelijk. Wil je liever een balsport doen? Kom dan basketballen met jouw vrienden en vriendinnen.

Op het veldje naast de gymzaal staan er twee verschillende balspellen voor je klaar. Trek je kleding aan om buiten mee te sporten en ga de strijd aan tijdens een potje voetbal! Zoek je liever wat afwisseling? Dan kan je meedoen met het Drieballenspel.

Meer weten?

Wil je meer informatie over Citytrainers Breda? Kijk dan hier of neem contact op met Karin van Tilburg door te of bel naar 076 – 52 33 555.

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI