‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

"De cursus Citytrainer heeft mij enorm geholpen om mijn doelen te bereiken!"

Interview Erkan Niaziev

Geplaatst op 11-10-2017

Erkan Niaziev heeft de ambitie om zwemtrainer te worden. Om dit doel te behalen wilde hij zich hierin ontwikkelen tijdens zijn praktijkstage. Dankzij de combinatie met de cursus Citytrainer en SBC2000 heeft hij daar de kans voor gekregen. Daarnaast is hij ook nog eens de sportopleiding gaan volgen! "De cursus Citytrainer heeft mij daar enorm bij geholpen!"

Vertel, wie ben je?

Ik ben Erkan, ik ben 18 jaar en woon in Breda. Ik ken de Citytrainer cursus via mijn gymdocent Koen van de Praktijkschool. Hij kende cursusleider Klaartje en omdat ik veel bezig ben met sport leek het me erg leuk om mee te doen aan de cursus. Dus zo ben ik in aanraking gekomen met de cursus!

Waarom Citytrainers?

Ik wilde vooral meedoen omdat ik graag zwemtrainer wilde worden. Tijdens mijn praktijkstage wilde ik mij dan ook vooral gaan richten op zwemmen. In combinatie van Citytrainers en SBC2000 heb ik daarvoor de kans gekregen. Ook wilde ik heel graag een sportopleiding gaan doen en ook dat doel is behaald, want daar ben ik nu ook druk mee bezig. De cursus Citytrainer heeft mij daar enorm mee geholpen!

Theorie… geen probleem!

Als je aan Erkan vraagt wat hij het moeilijkst vond en tevens wat hij geleerd heeft tijdens de cursus, heeft hij een duidelijk antwoord; “Voor de groep staan, duidelijk praten en kijken of de mensen alles begrepen hebben. De theorie die behandeld werd tijdens de lessen gingen we daarna met zijn allen oefenen, dus dan kon ik dit meteen mooi meenemen. De theorie en conflicten oplossen was niet moeilijk, maar voor de groep staan moest ik echt leren!

Citytrainer Breda, keep going!

Het is heel belangrijk dat mensen blijven sporten en gezond blijven leven. Vooral voor kinderen is het belangrijk om vanaf jongs af aan veel aan sport te doen en dit ook te blijven doen. Mede door Citytrainers zijn meer sportactiviteiten in de wijk of stad mogelijk en daarom moet de Citytrainers cursus in Breda zeker doorgaan!

Citytrainer betekent voor jou in een woord:

"Ontwikkeling"

 

 

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI