‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

“De kinderen toveren een glimlach op mijn gezicht”

Sportieve opening Decathlon Breda groot succes

Geplaatst op 26-11-2015

Woensdag 25 november stond in het teken van de sportieve opening van Decathlon op het Breepark. In samenwerking met Breda Actief, CIOS Goes-Breda, Jeugdsportfonds en Decathlon hebben veel Bredase kinderen, uit alle wijken, een super Sportmiddag beleefd. CJG Breda, Grote Broer en Grote Zus, Social Work Breda en Surplus Welzijn hebben in de wijken alles in goede banen geleid. Bijna 200 kinderen zijn met de bus opgehaald en konden daarom deelnemen aan de Sportmiddag.

Alle kinderen kregen na een korte uitleg een flesje water en een strippenkaart mee waarop alle sporten stonden. Zowel binnen als buiten konden ze verschillende sporten uit proberen. Hierdoor zat er voor elk kind een sport bij die hij of zij leuk vond. Een potje voetballen, een wedstrijd hockeyen, proberen een pijl met een handboog in de roos te schieten, een sprintje wagen en zelfs een wedstrijd tent opzetten. Ook kregen de kinderen de kans om in het doel te schieten van NAC keepers Jelle ten Rouwelaar en Andries Noppert!

Samenwerking met Decathlon

Ik geniet van alle kinderen die nu actief aan het sporten zijn. Ze toveren een glimlach op mijn gezicht! Ik vind het mooi dat kinderen bij Decathlon in aanraking komen met verschillende sporten. Zo ontdekken ze een sport, die ze echt leuk vinden. Hierdoor ontwikkelen ze zichzelf en komen er wellicht nieuwe talenten uit!” Vertelt Mario Kramer, directeur van Decathlon Breda. “Daarnaast ben ik erg blij met de samenwerking tussen Breda Actief en Decathlon. Dankzij Breda Actief hebben wij ons sportieve netwerk binnen Breda vergroot." Ook is hij erg te spreken over de opening van Decathlon. “De opening was een groot succes. We hebben vele enthousiaste reacties ontvangen”, voegt Mario Kramer eraan toe.

Reacties na afloop

Zowel kinderen als ouders waren enthousiast over de Sportmiddag. “Het is super leuk dat de kinderen lekker actief bezig konden zijn. Ik zag ze echt genieten”, zegt een moeder over de opening. Ook onze adviseur sport en bewegen Joan Kuipers was blij: “Het was een super dag. Ik zag alleen maar blije kindergezichtjes!

Na afloop gingen de kinderen met een coole rugzak van Decathlon moe maar voldaan naar huis.

Meer weten?

Heb je nog vragen over deze dag? Of wil je weten wat Breda Actief voor jouw organisatie kan betekenen? Stuur een mail naar:  of bel 076- 52 33 555.

 

 

Super sportdag tijdens de opening van Decathlon Nederland op het Breepark! Breda Actief had de eer om deze sportdag te...

Posted by Breda Actief on donderdag 26 november 2015

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI