‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

De 'koelste' baan van Brabant is weer open!

Mooie samenwerking tussen Optisport, Breda Actief en schaatsclubs!

Geplaatst op 13-10-2016

Onder de noemer 'Samenwerken aan de beste en leukste kunstijsbaan van NL!' heeft een adviseur van Breda Actief de afgelopen periode schaatsclubs geholpen bij het bundelen van elkaars krachten.

Gevarieerd programma

Samen met Optisport Breda zetten de schaatsclubs zich in om de schaatssport laagdrempelig aan te bieden. In aanloop naar de open dag hebben de schaatsclubs dan ook hun krachten gebundeld en samen gezorgd voor een gevarieerd aanbod op en rond het ijs op zaterdag 8 oktober.

Samenwerking

Tijdens de voorbereiding op de open dag heeft Breda Actief de schaatsclubs geholpen bij het vormgeven van een mooi programma, waar de schaatsclubs met hun vrijwilligers aan samenwerken. Dit zag je terug tijdens de open dag, waarbij trainers van verschillende schaatsclubs samenwerkten aan diverse schaatsactiviteiten op het ijs.

Samenredzaamheid

Op deze manier heeft Breda Actief bijgedragen aan het vergroten van de 'samenredzaamheid' van de schaatsclubs in Breda. In het vervolg hebben zij nu een leidraad die ze verder kunnen ontwikkelen tijdens volgende evenementen waaraan ze met elkaar samenwerken.

Nieuwsbericht met aankondiging open dag in Het Stadsblad Breda: klik hier.

Berichtgeving op Social Media, zowel voor als na de open dag, zie hieronder:   

 

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI