‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

De Maatschappelijke Stage gaat bijna weer van start!

Meld jouw MASvacature nu aan

Geplaatst op 18-08-2015

Op 31 augustus start het nieuwe schooljaar en vanaf dat moment beginnen ook weer honderden leerlingen van het voortgezet onderwijs aan de Maatschappelijke Stage. Vanaf dit jaar vinden scholieren hun MAS op wwww.bredavoorelkaar.nl. Heeft jouw organisatie de MAS vacatures al online staan? Er zijn al verschillende organisatie je voorgegaan.

Zo zoekt Breda Barst bijvoorbeeld versterking voor haar crew en Stichting BAS een leerling die kan helpen tijdens gymlessen voor mensen met een handicap. Mooie voorbeelden van geschikte MASvacatures, die speciaal zijn geschreven voor de leerlingen. Concreet, persoonlijk en positief.

Meld ook jouw vacature aan!

Om de middelbare scholieren te laten zien dat Breda vrijwilligerswerk belangrijk vindt, zijn we op zoek naar nog veel meer leuke vacatures. Daarom hebben we een handige uitleg gemaakt, met een instructiefilmpje. Dat maakt het makkelijk om jouw vacatures online te zetten.

Gun jij de leerlingen in Breda ook een waardevolle MAS? Bedenk dan hoe zij bij jouw organisatie aan de slag kunnen en zet simpel en snel een leuke vacature op www.bredavoorelkaar.nl!

Meer weten over de MAS?

Neem dan contact op met Isabelle Leijser en Renée Sterk van Breda Actief. Stuur een mail naar  of bel 076 523 35 55 of stuur een berichtje via Facebook.

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI