‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

De sportiefste route van Breda gaat 12 september van start!

Wat is jouw sportiefste route van 12 t/m 20 september?

Geplaatst op 20-08-2015

Heb je interesse in een (nieuwe) sportclub? Sta je op het punt om (weer) te gaan sporten? Dan is de Club Intro Route iets voor jou! Tijdens de Open Intro Route worden de open dagen van verschillende sportclubs georganiseerd in één week. De eerste editie van de Club Intro Route vindt plaats van zaterdag 12 t/m zondag 20 september 2015. Tijdens deze week kun je gratis diverse sportclubs met elkaar vergelijken en proeven welke sport of club bij jou past. De uitgelezen kans om jezelf breed te oriënteren op de sportmogelijkheden in Breda!

Bezoeken van een sportclub?

Klik hieronder op de groene button voor een overzicht van sportclubs die meedoen aan de Club Intro Route. Stippel jouw meest ideale route uit en bezoek de verschillende sportclubs gratis en vrijblijvend! Bij veel clubs is het zelfs mogelijk om mee te doen aan hun sportaanbod. 

Programma Club Intro Route


Zo zorg jij dat je goed voorbereid op pad gaat en klik hier voor tips!

Leuke sportclub gezien?

Vraag dan ter plekke naar de mogelijkheden en het sportaanbod wat het beste bij jou past. Wil je weten hoe de sfeer is, wat de kosten zijn, wat eventuele verplichtingen zijn en bij wie je moet zijn voor welke informatie? Durf vooral te vragen! De clubs staan voor je klaar.

Vragen?

Wil je meer weten over de Club Intro Route? Neem dan contact op met Lieke Reinders via sportintro@breda-actief.nl of telefoonnummer 076 52 33 555.

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI