‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Deel jouw mening of bijdrage rondom Breda als sportstad!

100 dagen Team Breda

Geplaatst op 22-06-2017

Heb jij een bijdrage of ideeën rondom sporten en bewegen, sporten in de openbare ruimte, topsport, talentontwikkeling of sportevenementen in Breda? Deel ze op 26 juni tussen 16.00 en 19.00 uur bij Breda Future+ met Gemeente Breda. Ook wethouder Paul de Beer is vanaf 17.00 uur aanwezig. Deel je mening en word ook geselecteerd voor Team Breda!

Gemeente Breda is van start met Team Breda, de nieuwe sport- en beweegnota! Met 'Team Breda' wil de gemeente het sportklimaat in Breda naar een hoger niveau tillen. En dat doen ze niet alleen. Dat doen ze als ‘team’ samen met alle spelers in de stad. Spelers die ieder vanuit een positie in het veld een bijdrage leveren aan de ambities. Kom dus met jouw ideeën en bijdrage voor de stad als het gaat de versterking van Breda als sportstad!

Team Breda

Op maandag 26 juni zijn verschillende teamspelers van de gemeente op Breda Future+ Festival aanwezig om jou te ontvangen. Onderwerpen waar de gemeente zicht met name op richt zijn: het bevorderen van sport en bewegen in het algemeen, sportaccommodaties en sporten in de openbare ruimte. Maar ook op topsport en talentontwikkeling en sportevenementen. Daarmee wordt is geselecteerd voor 'Team Breda'!

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI