‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Deelnemers sportintroductie opgelet!

Geplaatst op 06-11-2014

Heb je je opgegeven voor één van de sportintroductiecursussen, let dan op! Een paar weken geleden hebben we onze nieuwe mooie, moderne website gelanceerd. Helaas brengt dit ook wat technische fouten met zich mee.

Eind oktober heb je een e-mail van ons ontvangen waarbij wij je hebben gevraagd opnieuw je IBAN-nummer in te vullen. Door een technische fout op onze website zijn deze nummers helaas niet opgeslagen. Graag benadrukken wij nogmaals dat er geen sprake is van ‘fishing’. Er is dus niets om je zorgen over te maken!

Eén e-mail voor meerdere cursussen

Heb je je voor meerdere cursussen opgegeven of zijn er verschillende gezinsleden ingeschreven onder vermelding van hetzelfde e-mailadres? Dan heb je slechts één e-mail ontvangen en hoef je je IBAN-nummer maar één keer in te vullen. Het bijbehorende bedrag wordt in november automatisch geïncasseerd. Ook al is je cursus dan al begonnen, je kunt gewoon lekker gaan sporten!

Herinneringsmail

Mocht je onverhoopt niet meer weten waar, wanneer en hoe laat jouw cursus start? Kijk dan op www.breda-actief.nl/sportintroductie, hier vind je het complete overzicht met alle cursusdata, locaties en tijdstippen. Ook ontvang je een week voorafgaand aan de eerste cursusdatum een herinneringsmail. Let op: je ontvangt deze e-mail alléén voor aanvang van de eerste cursusdatum. Mocht je de e-mail niet hebben ontvangen, kijk dan eens in je spam- of junkmail, waarschijnlijk vind je hem daar terug.

Heb je je eerste cursus gemist? Overleg dan even met de sportaanbieder. Je kunt de les dan in de meeste gevallen op een ander moment inhalen.

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI