‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Doe mee met de sportieve opening van Decathlon

Kinderen proberen gratis tien verschillende sporten uit

Geplaatst op 13-11-2015

Op woensdag 25 november opent de sportwinkelketen Decathlon haar deuren op het Breepark. Dat moet natuurlijk gevierd worden. In samenwerking met Breda Actief organiseert Decathlon daarom een sportieve woensdagmiddag voor alle Bredase kinderen. Tijdens deze sportmiddag maken de kinderen kennis met allerlei verschillende sporten. Behalve dat kinderen na afloop een stoere rugzak krijgen, worden kinderen tussen de 8 en 12 jaar gratis gehaald en gebracht. Via onze site kun je je aanmelden voor het gratis busvervoer.

Sportdag

Het nieuwe evenemententerrein Breepark wordt op woensdag 25 november voor het eerst in gebruik genomen tijdens de opening van Decathlon. Deze sportwinkel organiseert samen met Breda Actief, Jeugdsportfonds en CIOS Breda een sportieve middag voor alle kinderen van Breda. De kinderen maken gratis kennis met tien verschillende sporten. Ze kunnen zelfs proberen een penalty te scoren in het doel van Jelle ten Rouwelaar.

Vervoer

Kinderen tussen de acht en twaalf jaar maken gratis gebruik van bussen die naar de sportwinkel rijden. Deze bussen vertrekken vanaf zes verschillende plaatsen in Breda. Om 12.45 uur vertrekken de eerste bussen vanaf Basisschool het Noorderlicht (Cornelis Florisstraat 25) en Huis van de Heuvel (Mgr. Nolensplein 1). Daarna volgen om 13.30 uur de opstapplaatsen Basisschool Liniedoorn (Baliendijk 78) en Voetbalvereniging WDS (Ganzerik 80). Tot slot vertrekken om 14.15 uur bussen vanaf NAC Playground (Elandstraat 10) en Meidoorn (Meidoornstraat 115). Tien minuten voor vertrek moeten de kinderen aanwezig zijn. Na zo’n twee uur en driekwartier zijn de kinderen weer terug op de opstapplaats. In de wijken slaan Breda Actief, CJG, Grote Broer en Grote Zus, Social Work en Surplus de handen ineen om alles in goede banen de leiden en de kinderen een geweldige dag te bezorgen.

Zowel in de bussen als op het terrein wordt gezorgd voor voldoende begeleiding. Wil je mee? Schrijf je dan via onderstaande link in voor het busvervoer. Let wel op, want vol = vol! Natuurlijk is iedereen woensdag 25 november tussen 12.00 en 18.00 uur van harte welkom op het Breepark om gezellig mee te sporten.

Ik schrijf me nu in

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI