‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Dolle pret tijdens X-kids

Kom ook sporten in de zomer!

Geplaatst op 23-08-2016

In de laatste week van de zomervakantie kunnen kinderen genieten van een spetterende X-kids editie, vol dolle pret! In verschillende wijken in Breda organiseren de sportcoaches van Breda Actief toffe activiteiten. Van ‘Kung Fu Panda’ tot een heuse 6-Kamp: voor alle Bredase kinderen tussen de 4 en 14 jaar oud is er iets te beleven. Alle activiteiten zijn gratis. Meld je nu aan!

Op dinsdag 30 augustus staat de X-kids ‘Voetbal skills middag’ op het programma. Ben jij tussen de 4 en 12 jaar? Dan mag jij meedoen aan deze activiteit! Op donderdag 1 september hebben we maar liefst vier activiteiten. In vier gebieden in Breda gaan we op een toffe manier aan het sporten. We hebben ‘Het grote sporttoernooi’ in het nieuwe gebied van onze sportcoaches, namelijk de Haagse Beemden. Natuurlijk hebben we nog andere stoere, sportieve activiteiten op de locaties waar we vaker te vinden zijn. Doe in de ochtend mee met ‘Kung Fu Panda’ (ook voor kinderen van het speciaal onderwijs) en/of kom ‘s middag spelen bij ‘de Waterwereld’, ‘Het grote sporttoernooi’ of  ‘6-Kamp’.  In samenwerking met een aantal partners/sportverenigingen zorgen we voor 2 coole dagen. Alle activiteiten zijn gratis. Schrijf je in en ben zeker van een plekje bij jouw favoriete activiteit! Let op, vol is vol.

Sporten maar!

Voetbalvereniging Advendo staat op dinsdag 30 augustus in het teken van X-kids. Vanaf 12:30 uur zorgen we voor een knallende voetbalmiddag die eindigt om 15:00 uur. Dit is voor de leeftijd 4 tot en met 12 jaar. Op donderdag 1 september varieert de leeftijd van 4 tot en met 14 jaar. Voor kinderen van het speciaal onderwijs is er extra begeleiding door enthousiaste vrijwilligers en sportcoaches van het speciaal onderwijs Annemarie van der Kaaden en Annelies van der Linden tijdens ‘Kung Fu Panda’. De tijden en locaties verschillen bij de activiteiten.

Meld je aan

Wil jij een actieve en toffe dag beleven? Kom dan samen met al jouw vriendjes en vriendinnetjes meedoen tijdens X-kids! Kijk hier voor meer informatie en aanmelden. Vergeet niet sportieve kleding aan te trekken en bij de wateractiviteiten zwemkleding, handdoek en droge kleding mee te nemen. Neem natuurlijk ook je breedste glimlach mee!

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met sportcoach Andre van Dongen via  of bel naar 076-5233555. 

achterkant_flyer_x-kidsflyer_special_x-kids

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI