‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Drie gratis workshops voor Bredase vrijwilligers

Schrijf je in voor een drietal workshops in november verzorgd door onze adviseurs

Geplaatst op 20-10-2015

Ben jij vrijwilliger of heb jij altijd al vrijwilligerswerk willen doen? Dan is dit jouw kans om je verder te ontwikkelen. In november staan er drie gratis workshops op de kalender met de thema’s: oriënteren op vrijwilligerswerk, het vinden en betrekken van vrijwilligers en het schrijven van webteksten. Doe mee!

Moeite met het vinden van passend vrijwilligerswerk?

Bij de workshop ‘Oriëntatie op vrijwilligerswerk’ vind jij het vrijwilligerswerk dat perfect bij jou past! Op maandagavond 2 november tussen 19.30 en 21.30 uur staat onze adviseur vrijwilligerswerk Mylène Martens voor jou klaar. Aan de hand van de workshop krijgen deelnemers echt concrete tips en richtlijnen om dat te vinden wat ze leuk vinden. Tijdens eerdere workshops zijn zelfs deelnemers met concreet vrijwilligerswerk de deur uitgelopen. Super natuurlijk!” Aldus Mylène Martens.

Het geheim om vrijwilligers te vinden en te betrekken

Heeft jouw organisatie het goed geregeld voor vrijwilligers? Wat heeft jouw organisatie vrijwilligers te bieden? Het is belangrijk dat de organisatie de vrijwilligers tevreden houdt, maar hoe doe je dit? Dit kom jij te weten tijdens de workshop ‘Het geheim om vrijwilligers te vinden en hen te betrekken bij je organisatie’. Op dinsdag 17 en 24 november van 9.30 tot 12.00 uur ben jij van harte welkom!

Krijg het schrijven van webteksten onder de knie

Wegens grote interesse is er op donderdagmiddag 12 november van 14.00 tot 16.30 uur nogmaals de workshop ‘Hoe schrijf ik goede webteksten?’ ingepland. Het schrijven voor een website is anders dan schrijven voor bijvoorbeeld flyers en posters. Tijdens deze workshop krijg jij het schrijven van webteksten in de vingers!

Ben jij nieuwsgierig geworden naar welke workshops de Vrijwilligersacademie nog meer aanbiedt? Kijk dan op www.vrijwilligersacademiebreda.nl.

De Vrijwilligersacademie Breda groeit, maar vragen en ideeen zijn altijd welkom! Neem contact op met Dion Sillen of Corrie Marijnissen via 076 – 5233555 of .

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI