‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Een groot feestelijk festijn!

X-kids was een dolle afsluiting van carnaval 2018

Geplaatst op 21-02-2018

Vorige week was het eindelijk zo ver: carnaval! Dit konden we bij Breda Actief natuurlijk niet voorbij laten gaan, daarom vierden we het op sportieve wijze tijdens X-kids carnaval! Vele Bredase kids waanden zich in verschillende toffe activiteiten. Van levend tafelvoetbal tot het uitvoeren van een stoere (en ook wel spannende) wall flip!

Zoals altijd waren onze sportcoaches weer in heel Breda te vinden. In Zuidoost waren sportcoaches Mark en Jasper te vinden. Voor Jasper was het zijn eerste X-kids die hij zelf mee organiseerde en is dolenthousiast: “De soldiergames waren een succes! Hier hebben ze hun soldaten-skills kunnen laten zien doormiddel van de moeilijke hindernisbaan te betreden. De onderdelen waren: de wiebelende hangbrug, de balanseer-balk, de dikke mat wall flip, de kruipgrot, de stormmuur en uiteraard de soldaten-schietbaan. Tenslotte hebben we afgesloten met Fortnite-trefbal. Ik vond het echt heel gaaf om te zien wat de kinderen kunnen en met hoeveel energie ze er voor gaan!”

Nagenieten

Aan de andere kant van Breda in Noordwest leefden de kinderen zich uit tijdens Gymnastics bij BredaGym. Ze hebben deze toffe aftermovie gemaakt!

 

Bekijk hier de foto's van alle wijken!

 

De volgende X-kids vindt plaats in de meivakantie! Houd onze website en social media in de gaten voor updates!

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI