‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Een helpende hand in de zoektocht naar vrijwilligerswerk

Meer weten over vrijwilligerswerk? Loop langs of maak een afspraak met Claudia!

Geplaatst op 13-03-2018

Claudia Rens is één van de adviseurs van Breda Actief. Ze adviseert iedereen die meer wil weten of vragen heeft over vrijwilligerswerk. Je vindt haar op dinsdag van 10.00 tot 12.00 uur in de Bibliotheek / Nieuwe Veste in het centrum. Daarnaast geeft ze de hele week door persoonlijk advies op afspraak aan iedereen die dat maar wil.

Claudia over haar functie als adviseur: “Wanneer je, op welke manier dan ook, in beweging wil komen maar niet goed weet waar dit te vinden is, is het fijn hier met iemand over te sparren. Tijdens een adviesgesprek probeer ik erachter te komen waar iemand blij van wordt. We bespreken wat de mogelijkheden zijn binnen het vrijwilligerswerk, zodat iemand hopelijk met een lach en een dosis enthousiasme en energie de deur weer uit gaat. Een helpende hand in de zoektocht naar vrijwilligerswerk, dat is het doel van een adviesgesprek. Als mensen na afloop beter weten waar hun passie en talenten liggen is het wat mij betreft geslaagd. Wanneer iemand vervolgens als vrijwilliger op een fijne plek terecht komt is dit helemaal super!”

Jouw talent op de juiste plek

Wil je er ook achter komen waar je jouw talenten en passie het beste in kunt zetten? Maak een afspraak met ! Ze werkt iedere maandag, dinsdag, woensdag en donderdag en is bereikbaar op 076 – 52 33 555.

 

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI