‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

"Een persoonlijk adviesgesprek heeft vaak een verrassend effect"

Anu vertelt over haar rol als adviseur

Geplaatst op 24-08-2017

Anu Veldhuis is bij Breda Actief adviseur op het gebied van vrijwillige inzet. Het koppelen van vrijwilligers aan bijpassende organisaties is daarbij een van haar taken. Maar hoe ziet zo'n adviesgesprek met een potentiële vrijwilliger er eigenlijk uit? Wij vroegen het haar!

Een goede start

De meeste mensen die bij Anu aankloppen, weten niet goed welke mogelijkheden er voor vrijwilligers zijn in hun omgeving. Dat is ook helemaal niet gek als je je bedenkt dat er zo'n 1.400 vrijwilligersorganisaties in Breda bestaan. Gelukkig kan Anu je hier stap voor stap heel goed mee op weg helpen! Ze vertelt: "Tijdens een adviesgesprek probeer ik erachter te komen wat je drijfveren zijn. Samen kijken we naar je wensen, je talenten en je mogelijkheden. Daarbij zoeken we passende organisaties in Breda en kijken we of daar leuke vrijwilligersfuncties ingevuld kunnen worden. Je krijgt persoonlijk advies en ik help je bij het maken van de juiste keuze. Contact leggen met de vrijwilligersorganisatie doe je uiteindelijk zelf."

Verrassende effecten

"Het is leuk om te zien dat een persoonlijk adviesgesprek vaak verrassende effecten met zich meebrengt," vertelt Anu enthousiast. "Ik zie vaak dat mensen bij mij op nieuwe ideeën komen, of dat ze contact leggen met een organisatie die ze eerder nog niet kenden."

Wil je jouw talent en passie ook inzetten?

Wil je er ook achter komen waar je je jouw talenten en passie het beste in kunt zetten? Maak dan gratis een afspraak met Anu. Ze werkt iedere maandag, dinsdagochtend en woensdag en is bereikbaar via 076-5233555. Je kunt ook een e-mail sturen naar

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI