‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Een zonnige zomer met vrijwilligerswerk

Je hoeft zeker niet stil te zitten deze zomer

Geplaatst op 19-07-2016

Veel van onze medewerkers hebben tijdens de zomer hun welverdiende zomervakantie. Hierdoor is bijvoorbeeld het informatiepunt in de Bibliotheek Centrum Breda niet bemand. Maar dat betekent niet dat er geen vrijwilligerswerk te doen is, in tegendeel. Je hoeft zeker niet stil te zitten deze zomer.

Vrijwilligerswerk geeft je positieve energie, waardering én je leert nieuwe mensen en organisaties kennen. Bovendien doe je zinvol werk en levert het je een waardevolle ervaring op. Er zijn mogelijkheden genoeg. En het leuke is: er zijn zoveel verschillende vacatures dat er voor iedereen wel iets passends te vinden is.

Leuke (zomer) vacatures

Via onze vacaturebank vind je volop vacatures op verschillende niveaus, van uitvoerend tot organiserend of leidinggevend, voor langere tijd of juist voor een korte periode. Kijk voor alle vacatures op nlvoorelkaar.nl

Wil je meer weten?

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het vinden van die ene leuke klus of structureel vrijwilligerswerk? Vanaf dinsdag 30 augustus kun je weer vrij inlopen bij ons infopunt in Bibliotheek Centrum Breda. Je kunt ook altijd een afspraak maken met één van onze adviseurs via:   of bel: 076-5233555.

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI