‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Eerstejaarsstudenten maken gratis communicatiemiddelen

Speciaal voor vrijwilligersorganisaties, sportclubs en andere initiatieven uit Breda

Geplaatst op 23-08-2018

Samen met de opleiding Communicatie van Avans Hogeschool zijn wij op zoek naar maatschappelijke organisaties die nieuwe en moderne communicatiemiddelen nodig hebben. Zoals een nieuwe website, social media, nieuwe folder of een promotiefilmpje. Kan jouw organisatie wel een nieuw middel gebruiken? Meld je dan aan voor The Social Communication Challenge t/m12 september!


Hoe werkt het?

Dit studiejaar starten vier klassen met 30 eerstejaarsstudenten aan de opleiding Communicatie. Elke klas gaat vanaf 27 september aan de slag met het bedenken, ontwikkelen en maken van twee doelgroepgerichte communicatiemiddelen voor één organisatie. Het project duurt een maand en wordt op donderdagmiddag 1 november afgesloten met de deelsessie ‘Show and tell’ op Avans Hogeschool.  

Wat levert het op?

Naast gratis advies en nieuwe ontwerpen voor communicatiemiddelen, levert The Social Communication Challenge ook ervaring op met jonge en energieke studenten. De studenten presenteren tussentijds de eerste ontwerpen voor de communicatiemiddelen en gaan daarna met de feedback verder aan de slag. 

De afgelopen jaren zijn verschillende Bredase organisaties dankzij dit project voorzien van onder meer een nieuwe website, een folder of een promotiefilmpje.

Meedoen

In samenwerking met Avans Hogeschool zoeken wij enthousiaste vrijwilligersorganisaties, stichtingen, verenigingen, buurt-, wijk- en burgerinitiatieven die graag meedoen. Op vrijdag 14 september selecteert Avans Hogeschool in samenwerking met Breda Actief uit alle aanmeldingen vijf organisaties die kunnen deelnemen. 

Meedoen kost niks, maar er is wel minimaal één contactpersoon vanuit de organisatie nodig die de studenten tijdens deze periode van input en antwoorden kan voorzien.

Aanmelden kan helaas niet meer. Vrijdag 14 september is bekend welke organisaties mee kunnen doen. Voor vragen over het project of aanmelden kun je terecht bij Marije Dévény telefoon 076 5233555 of e-mail: 

 

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI