‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Feestelijk opening nieuw infopunt voor vrijwilligers!

Onze adviseurs ook te vinden in bibliotheek Centrum

Geplaatst op 26-02-2015

Breda Actief gaat van start met haar eerste externe infopunt en wel in Bibliotheek Centrum. Daarom is er op zaterdag 14 maart tussen 11.00 en 16.00 uur een feestelijke opening. Met dit infopunt willen we vrijwilligerswerk letterlijk dichter bij jou brengen. Kom ook langs!

Feestelijke opening

Naast het huidige adres Heerbaan 100, is Breda Actief nu dus ook te bezoeken in Bibliotheek Breda Centrum, Molenstraat 6. Op zaterdag 14 maart tussen 11.00 uur en 16.00 uur wordt deze locatie feestelijk geopend. Ook jij bent welkom om dit nieuwe infopunt te bezoeken en om natuurlijk van een traktatie te genieten. Wij zijn aanwezig om informatie te geven en vragen te beantwoorden rondom vrijwilligerswerk.

 

Infopunt op dinsdag en donderdag

Iedereen die vrijwilligerswerk zoekt, kan elke dinsdag en donderdag vanaf 11.00 uur tot 14.00 uur terecht op deze nieuwe locatie. Ook vragen over bijvoorbeeld onkostenvergoeding, verzekeringen of deskundigheidsbevordering stel je hier. Met dit externe infopunt willen we het je makkelijker maken om vragen te stellen over vrijwilligerswerk.

Eerste externe locatie

Bibliotheek Centrum is voor ons de eerste externe locatie. Er gaan er meer volgen! Houd daarvoor deze site in de gaten. 

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI