‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Ga op ontdekking naar vrijwilligerswerk dat bij je past

Workshop Oriƫntatie op Vrijwilligerswerk

Geplaatst op 31-03-2016

Je talent ontwikkelen, nieuwe dingen leren en iets doen wat echt bij jou past? Met vrijwilligerswerk doe je waardevolle ervaring op. Maar wat past bij jou en jouw talenten? Wil je iets gaan doen, maar weet je nog niet wat? Neem een kijkje op www.bredavoorelkaar.nl of doe mee met de gratis workshop Oriƫntatie op Vrijwilligerswerk die Breda Actief aanbiedt via de Vrijwilligersacademie Breda.

Doen wat je leuk vindt

Als vrijwilliger kies je wat jij leuk vindt om te doen. Als je je vrijwillig inzet, ontwikkel je je talenten en leer je nieuwe dingen. De waardering die je ervoor krijgt is onbetaalbaar! Vrijwilligerswerk houdt je scherp en actief. Bovendien doe je zinvol werk en als je op zoek bent naar betaalde arbeid dan vergroot je je kansen.

Ga op ontdekking

Overweeg je om als vrijwilliger aan de slag te gaan, maar weet je nog niet precies wat je wilt doen? Ga dan op ontdekking tijdens de workshop Oriëntatie op Vrijwilligerswerk van Breda Actief op 18 april. Je komt alles te weten over de verschillende mogelijkheden om vrijwilligerswerk te doen en wat vrijwilligerswerk voor je kan betekenen. Je kunt vragen stellen, een interessetest doen en je oriënteren op meer dan 300 vrijwilligersvacatures in de Vacaturebank. De workshop is op maandagavond 18 april van 19.30 - 21.30 uur bij Breda Actief, Heerbaan 100 in Breda en wordt gegeven door Mylène Martens. Aanmelden kan tot 15 april via www.vrijwilligersacademiebreda.nl .

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI