‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Gebruik de kracht van Serious Request

Drie tips!

Geplaatst op 20-12-2016

Het glazen huis van 3FM staat in Breda. Breda Actief vindt het geweldig om te zien dat jong en oud zich inzet om geld in te zamelen voor Serious Request! Kinderen leveren statiegeld flessen in, jongeren gaan langs de deuren om klusjes te doen, bandjes geven optredens, mensen organiseren filmavonden; heel Breda zet zich vrijwillig in.

Hoe gebruik jij de kracht?

De kracht van Serious Request om mensen op de been te krijgen is groot. Wil je als organisatie ook meer ondersteuning van vrijwilligers? Breda Actief heeft drie tips voor je, zodat ook jij kunt profiteren van de kracht van Serious Request. Wil je iets met deze tips doen? Doe dit dan vooral vlak na de week. Dan is iedereen nog bevlekt met het Serious Request virus. 

Drie tips

  • Kijk naar de mensen in je omgeving die zich nu inzetten voor Serious Request. Je vrienden, je familie, je buren; ga het gesprek met ze aan over hun vrijwillige inzet. Vraag of ze na deze mooie belevenis nog meer willen doen voor Breda en je organisatie! Het zal je verrassen hoe positief men kan reageren! 
  • Gebruik ook social media om deze vraag te stellen aan mensen in je netwerk.
  • Laat je inspireren door de acties en initiatieven die ontstaan tijdens Serious Request in Breda. Misschien zitten er ideeën bij waar jij ook iets mee kunt voor jouw organisatie. Een sponsorloop, een talentenjacht, een bingo-avond; het zijn eenvoudige manieren waarmee je meer aandacht en fondsen voor je organisatie kunt krijgen.

De smaak te pakken?

Deed je nog geen vrijwilligerswerk, maar heb je door Serious Request de smaak te pakken? Ga dan zeker eens kijken op nlvoorelkaar.nl. Bekijk hier wat je allemaal voor leuks kunt doen om voor ons mooie fier Breda.

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI