‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

“Zonder hen draait de stichting niet!

Gesprek met Harry van der Avoort, directeur Stichting BAS, over Chris van Faassen-penning nominatie 2014.

Geplaatst op 16-10-2015

Stichting BAS (Bredase Aangepaste Sporten) werd vorig jaar genomineerd voor de Chris van Faassen-vrijwilligerspenning. De stichting heeft geen prijs gewonnen, maar de nominatie alleen al gaf de vrijwilligers veel erkenning.

"De nominatie gaf de organisatie, maar vooral de vrijwilligers een geweldige erkenning voor hun inzet. Zij staan altijd klaar voor hun doelgroep. Het is belangrijk dat waardering wordt geuit naar vrijwilligers, want zij zijn onmisbaar. Zonder hen draait de stichting niet!"
 

Organisatie ook in de spotlights

Buiten de erkenning voor alle vrijwilligers van Stichting BAS, heeft het ook gezorgd voor veel publiciteit voor de stichting zelf. Door de nominatie zijn er berichten in het Stadsblad geplaatst en is de stichting uitgenodigd bij de Meet & Match. "Door de publiciteit hebben we contact kunnen leggen met soortgelijke en andere organisaties. Het netwerk van Stichting BAS is zeker verbreed!"

Kijk hier voor meer informatie over de Chris van Faassen-penning. Of neem contact op met Isabelle Leijser via    of door te bellen naar: 076 52 33 555. 

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI