‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Geld nodig voor je project of organisatie?

Er zijn verschillende bedrijven en fondsen die maatschappelijk betrokken zijn en je graag helpen

Geplaatst op 11-11-2016

Specsavers

De Specsavers-winkelteams zijn erg betrokken bij de lokale gemeenschap en die betrokkenheid zetten ze graag om in actie: in elke winkel van Specsavers wordt er een jaar lang gespaard voor een lokaal en een landelijk goed doel. Hiermee worden 124 goede doelen gesteund. Klanten kunnen aan de kassa’s donaties achterlaten. Meld voor 14 november jouw initiatief aan. Het lokale initiatief dat de meeste stemmen krijgt, wordt verkozen en daar zal een jaar lang voor gespaard worden. Kijk hier voor alle informatie en voorwaarden.

ING Nederland fonds

ING is blij met alle activiteiten waar de samenleving van prifteert en daar hebben ze dus graag wat voor over. Met de campagne 'Help Nederland vooruit' van het ING Nederland fonds geven ze deze initiatieven een steuntje in de rug. ING selecteert 260 initiatieven waar vervolgens op gestemd mag worden. De donatiebedragen liggen tussen de €1.000,- en €5.000,-. Het aantal stemmen bepaalt de hoogte van de donatie, dus hoe meer stemmen, hoe beter! Aanmelden kan tot 30 november. Kijk hier voor alle informatie en voorwaarden.

VSBfonds

VSBfonds zoekt eenzaamheidsbestrijders met een plan! Zet jouw vereniging of stichting zich in tegen eenzaamheid? En heb je een goed idee dat bijdraagt aan een mooiere samenleving? VSBfonds wil bevorderen dat mensen elkaar ontmoeten, zodat ze elkaar leren kennen, begrijpen, respecteren en inspireren. Ben jij zo iemand die geniet van mensen? Heb je een mooi project waarmee jonge en oude mensen hun barrière overwinnen, meedoen en opbloeien? VSBfonds ondersteunt mooie projecten graag met geld, kennis en een professioneel netwerk. Klik hier voor alle informatie en voorwaarden.

Buurtwijs

Maak kans op € 500,- met de Buurtwijs schrijfwedstrijd! Werk jij aan de leefbaarheid, samenhang en sociale veiligheid in de buurt? Heb je zicht op wat wel of niet werkt bij buurtontwikkeling en heb je een goede pen? Doe dan mee met de Buurtwijs schrijfwedstrijd en win € 500,-! Insturen kan t/m 31 december. Kijk hier voor alle informatie en voorwaarden.

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI