‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Wil jij ook onderdeel zijn van een groot internationaal evenement?

Get connected to de Stilte

Geplaatst op 30-04-2015

Breda Actief organiseert samen met vrijwilligersorganisatie de Stilte een kennismakingsactiviteit. Iedereen die interesse heeft om vrijwilliger te worden bij het Internationale Stiltefestival, is op woensdag 13 mei van 13:30 - 15:00 uur van harte welkom. Aanmelden kan tot 8 mei. De activiteit is gratis, maar vol is vol!

"Om uit te zoeken wat voor vrijwilligerswerk je leuk vindt en wat voor werk bij je kwaliteiten past, kun je meedoen aan onze ‘kennismakingsactiviteiten’. Je leert de organisatie kennen en ontmoet nieuwe mensen”, aldus Anu Veldhuis, adviseur Breda Actief. Tijdens de kennismakingsactiviteit op woensdag 13 mei is er een korte danspresentatie en vindt er een discussie plaats over het doen van vrijwilligerswerk. Deze activiteit start om 13.30 tot 15.00 uur, aan de Markendaalseweg 75A bij de Stilte.

Internationale Stiltefestival

Van 17 t/m 24 juni vindt de derde editie van het Internationaal Stiltefestival plaats, in hartje Breda. Het festival is er voor de hele familie en biedt een programma vol met dans en theater door de hele stad. Internationale en lokale gezelschappen doen mee. Een groot festival als dit kan niet zonder vrijwilligers! Jongeren die geïnteresseerd zijn in dit festival en graag hun steentje bij willen dragen, kunnen op woensdagmiddag 13 mei terecht voor de leuke kennismakingsactiviteit.

Aanmelden

Deelname aan de activiteit ‘Get Connected to de Stilte’ is gratis en zonder verplichtingen. De begeleiding wordt verzorgd door medewerkers van Breda Actief en de Stilte. Voor de kennismakingsactiviteit zijn vijftien plaatsen beschikbaar. Geïnteresseerden kunnen zich tot 8 mei aanmelden door hier te klikken:

Aanmelden

Voor vragen kan er contact opgenomen worden met Anu Veldhuis door een  te sturen of door te bellen naar 076-5233555.

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI