‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Gezocht! Servicemedewerkers Bredavoorelkaar

Leuke vrijwillige functie bij Breda Actief

Geplaatst op 02-08-2017

Graag willen we ons team uitbreiden met collega vrijwilligers die het leuk vinden om mee te denken en te ondersteunen als servicemedewerker op verschillende locaties in de stad en/ of bij onze dienstverlening. Je geeft mensen die interesse hebben informatie over vrijwilligerswerk in Breda en je legt uit hoe de website Bredavoorelkaar werkt. Daarnaast zijn er mogelijkheden om dit aan te vullen met aanvullende taken, afhankelijk wat je zelf graag wilt en kunt.

Ontmoeten, goed gevoel en leuk team!

Yvonne is vrijwillig medewerker bij Breda Actief. Zij vertelt je graag over haar ervaring bij Bredavoorelkaar: “Als servicemedewerker ontvang ik mensen met open armen en ik help ze zo goed mogelijk met de vragen die ze hebben over vrijwilligerswerk en Bredavoorelkaar. Dit combineer ik met een aantal administratieve taken en dat is heel prettig. Ik ontmoet allerlei mensen en het geeft je een goed gevoel als je hen weer blij ziet vertrekken. Bovendien werk ik samen met een leuk team collega’s van Breda Actief, dus echt een win-win situatie!” 

Jij bent iemand die …

  • Het visitekaartje is voor Breda Actief
  • Behulpzaam is, kan goed luisteren en vragen stellen
  • Met de computer overweg kan
  • Ook zelfstandig kan werken
  • Minimaal MBO werk en denk niveau heeft
  • Een beetje thuis is in de sociale kaart van Breda
  • Goed Nederlands verstaat en spreekt

Breda Actief biedt jou

We bieden je vrijwilligerswerk dat past bij wat je zelf graag wilt doen of leren. Je wordt onderdeel van een leuke club mensen en gedreven collega’s die een passie hebben voor hun werk op het gebied van vrijwilligerswerk, sport en bewegen. Je hebt alle kans op nieuwe dingen te leren, mensen te ontmoeten, jezelf te ontwikkelen en met eigen ideeën te komen.

Heb jij interesse?

Stuur dan een bericht voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking met Anu. Anu is bereikbaar op maandag, di ochtend en woensdag via  of 076 - 523 35 55.

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI