‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Gezocht: Sportcoach Aangepast Sporten

Geplaatst op 21-07-2016

Wij zijn op zoek naar een sportcoach aangepast sporten voor 36 uur per week in de periode: 1 september tot en met 31 december 2016. Heb je affiniteit met sport en bewegen? Steek je graag de handen uit de mouwen en ben je proactief? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De sportcoach Aangepast sporten heeft als taak om kinderen en volwassenen met een beperking te stimuleren, uit te nodigen en uit te dagen tot sport en bewegen.

Wat ga je doen?

Breda Actief heeft twee projecten waar je aan de slag gaat: Special Heroes en Sportloket.
Special Heroes is een sportstimuleringsproject in het speciaal onderwijs waar je gaat werken voor verschillende scholen. Er worden door jou sportactiviteiten verzorgd tijdens en na schooltijd en bij een sportvereniging.
Het Sportloket begeleidt mensen met een beperking naar een geschikte sport- of beweegaanbieder. Je begeleidt mensen vooral individueel, afgestemd op de behoefte van de persoon.

Taken

- Ondersteunen, adviseren en begeleiden van kinderen en volwassenen met een beperking naar een passende sport- of beweegactiviteit.
- Werven van sportverenigingen en andere sport- en beweegaanbieders voor het geven van clinics.

Je profiel

Je bent onze ideale kandidaat als je een uitstekende verbinder en netwerker bent. Je hebt affiniteit met sport en bewegen. Ook steek je graag de handen uit de mouwen en je pakt taken proactief op. Je hebt een mening en krijgt dingen voor elkaar.
Je hebt de volgende eigenschappen:
- MBO of HBO opleiding in de sport (CIOS, ROC Sport en Bewegen, ALO specialisatie speciaal onderwijs)
- Ervaring binnen het speciaal onderwijs
- Affiniteit met de doelgroep
- Goede organisatorische kwaliteiten
- Een goede verbinder en netwerker
- Goede communicatieve vaardigheden
- Op korte termijn beschikbaar
- Werkuren flexibel kunnen inzetten en bereid zijn om in de avonduren en weekenden te werken.
- Woonachtig in Breda of directe omgeving.

Wat bieden wij?

Een uitdagende baan in een prettige organisatie. Salariëring conform CAO Welzijn en Maatschappelijke dienstverlening, schaal 6.

Solliciteren?

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan vóór 25 juli je CV en een korte motivatie naar Janine van Gurp. Zij is bereikbaar per mail:

 

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI