‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Gezocht: tweede- /derdejaars communicatiestudent!

Zoek jij een afwisselende communicatiestage met ruimte voor eigen initiatief?

Geplaatst op 30-05-2016

Wij zijn op zoek naar een leuke en betrokken tweede- of derdejaars communicatiestudent met een brede interesse. Bij ons krijg je tijdens je stage veel vrijheid om je verder te ontwikkelen: je helpt met het organiseren van evenementen, je werkt mee aan campagnes, levert input voor de website, voor persberichten en je bent actief op social media. Welke creatieve bijdrage lever jij zodat we Breda Actief nog beter op de kaart zetten in Breda?

Breda Actief

Wij vinden het belangrijk dat iedereen in Breda lekker in zijn vel zit. Tevreden mensen zorgen namelijk goed voor zichzelf, voor een ander en voor de stad. Wij zijn enthousiast, positief en gaan uit van datgeen wat iemand zelf wil en kan. We brengen beleid en uitvoering dichter bij elkaar en moedigen aan om wensen en ideeën te vertalen naar de praktijk, op het gebied van vrijwillige inzet, sport en bewegen.

Team communicatie 

We hebben een klein team dat nauw samenwerkt voor alle projecten. Er zijn veel verschillende communicatiemiddelen die we inzetten zoals een corporate website, social media en geprinte media zoals flyers en posters. Daarbij zijn we altijd op zoek naar nieuwe ludieke wijzen van communiceren, om de verschillende doelgroepen te bereiken.

Werkzaamheden

Als stagiaire ben je breed inzetbaar voor alle projecten van Breda Actief. Je gaat aan de slag met het schrijven van nieuwsberichten voor verschillende projecten, je interviewt deelnemers van bijvoorbeeld X-Kids of de vacaturebank van Breda Actief. Ook het bijhouden van onze diverse social media – Facebook, Twitter, Linkedin en Instagram -, het meewerken aan evenementen zoals de Stedelijke Ontmoeting, de Chris van Faassen-vrijwilligerspenning. Het schrijven van persberichten en het bijhouden van perscontacten behoren ook tot je takenpakket.

Stageopdracht

Ook is het mogelijk een stageopdracht uit te voeren. We denken bijvoorbeeld aan een onderzoek naar het imago en de baten van specifieke projecten van Breda Actief bij onze interne en externe stakeholders om de communicatie van Breda Actief te verbeteren.

Profiel

Jij bent iemand die in een professioneel en dynamisch team meedraait en graag van wilt leren. Je bent verantwoordelijk en kwaliteitsgericht, maar ook een klantgerichte, communicatief vaardige en stressbestendige regelaar. Affiniteit met vrijwillige inzet en sport & bewegen en/of ervaring in het schrijven van diverse teksten is een pré. Je volgt minimaal een HBO Communicatie opleiding.

Periode

Kan in overleg worden vastgesteld, bij voorkeur vanaf begin september 2016.

Interesse?

Hier vind je meer informatie over Breda Actief en de stage. Heb je interesse om bij ons stage te lopen, mail dan je motivatie met je CV naar Diana Kremers: d.kremers@breda-actief.nl of bel haar: 076-52 33 555.

 

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI