‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Gezocht: Vrijwilliger van het jaar!

Wie verdient een staande ovatie?

Geplaatst op 06-10-2014

Heb jij jouw vrijwilligers al opgegeven voor de Chris van Faassen-penning? Zo nee, wees er dan snel bij! Tot 10 oktober kun je nog vrijwilligers of groepen vrijwilligers nomineren. Het kost maar 10 minuten van je tijd en de waardering die je ervoor teruggeeft is onbetaalbaar. Uit voorgaande edities is echt gebleken dat vrijwilligers zich enorm vereerd voelen, en daarvoor hoeven ze de penning niet eens te winnen!

We organiseren de vrijwilligersverkiezing in opdracht van Gemeente Breda. Miriam Haagh, wethouder Zorg, Welzijn, Onderwijs en Wijkontwikkeling, over het waarom van de verkiezing: “We willen als college hiermee laten zien dat we de inzet en het vele werk dat de duizenden vrijwilligers doen, waarderen.”  Dit jaar wordt de penning voor de 22e keer uitgereikt.

Aanmelden

Geef die ene Bredanaar of groep Bredanaars die zich belangeloos inzetten in en voor Breda nu op! De enige voorwaarde is dat de vrijwilliger of groep vrijwilligers de penning nog niet eerder hebben ontvangen. Klik hier voor het aanmeldformulier van individuele vrijwilligers. Klik hier voor het aanmeldformulier van die bijzondere en onmisbare groep vrijwilligers.

Aanmoedingsprijs

Naast de penning voor individuele vrijwilligers en groepen vrijwilligers maken genomineerden kans op de aanmoedigingsprijs. De aanmoedingsprijs is speciaal in het leven geroepen voor die ene vrijwilliger of groep vrijwilligers die een vliegende start heeft gemaakt, een opmerkelijk initiatief is gestart of in korte tijd iets bijzonders heeft bereikt en die een inspirerend voorbeeld is voor andere Bredanaars.

Wil je meer weten over de procedure?  Klik dan hier. Wil je contact opnemen met een van ons? Mail dan naar: of bel ons en vraag naar Arjanne Boekhout (076-5233555).

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI