‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Meer weten over vrijwilligerswerk?

Doe mee met onze workshops, maak een afspraak of loop binnen bij de Bieb!

Geplaatst op 25-01-2017

Als je vrijwilligerswerk doet, ontmoet je nieuwe mensen en kom je in contact met bijzondere organisaties. Je ontdekt en ontwikkelt je talenten en je leert je nieuwe dingen. Bovendien doe je waardevolle (werk)ervaring op en de waardering die je ervoor krijgt is onbetaalbaar!

Vacaturebank

Op nlvoorelkaar.nl staan bijna 500 verschillende vrijwilligersvacatures waar je uit kan kiezen: fietsbuddy’s, iets met kunst en muziek, samen bakken, koken of eten, helpen met paardrijden, achter de bar, handwerken, fotograferen of dieren verzorgen…..voor iedereen is er iets te vinden! Maak eenvoudig en gratis een account aan en kom in contact met organisaties die bij jou passen. 

Workshops Oriëntatie op vrijwilligerswerk

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden om vrijwilligerswerk te doen en vrijwilligerswerk vinden dat bij jou past? Breda Actief organiseert informatieve en inspirerende workshops als oriëntatie op het doen van vrijwilligerswerk op 9 februari, 7 maart of 6 april. Aanmelden kan via www.vrijwilligersacademiebreda.nl.

Breda Actief helpt je op weg

Liever een persoonlijk gesprek? Maak een afspraak met een adviseur of loop binnen bij Yvonne tijdens de inloopuren in de Bibliotheek Breda Centrum (Molenstraat 6). Zij is er op dinsdag en donderdag van 11.00 - 13.00 uur.

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI