‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Gratis clinic rolstoeltennis

Geplaatst op 01-06-2014

'Sla jij Esther Vergeer van de baan?' Meervoudig paralympisch kampioene Esther Vergeer geeft op dinsdag 24 juni een tennisclinic. Iedereen die voor sporten gebruik moet maken van een rolstoel, kan vanaf 16:00 uur kennismaken met rolstoeltennis. Ook beginnende als gevorderde rolstoeltennissers zijn welkom. De clinic wordt gegeven bij de Bredasche Lawn Tennis Vereeniging (BLTV) en opgeven kan tot 19 juni.

Op dinsdag 24 juni is er tijdens Breda Future aandacht voor het aangepast sporten. In de ochtend maken leerlingen van mytylschool De Schalm kennis met tennis. In de middag geeft Esther Vergeer een clinic rolstoeltennis. Een uitgelezen kans voor degene die nog nooit in een rolstoel getennist heeft, het eens uit te proberen. Beginnende en gevorderde rolstoeltennissers kunnen natuurlijk ook aan de slag met Esther. 

Esther won zeven keer goud op de Paralympische Spelen en is dertien keer opeenvolgend ranglijstaanvoerster geweest tijdens haar tenniscarrière. Ze beëindigde haar succesvolle carrière in 2013 na een reeks ongeslagen wedstrijden in het enkelspel van 470. Tegenwoordig zet ze zich via de Esther Vergeer Foundation in om de sportdeelname van kinderen en jongeren met een handicap te stimuleren.

Opgeven voor de clinics kan tot uiterlijk 19 juni via het Sportloket: . Onder vermelding van naam, leeftijd, telefoonnummer en wel of niet in het bezit van rolstoel. BLTV is gelegen aan de Ruitersboslaan 44 in Breda.

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI