‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Gratis communicatieadvies tijdens The Social Communication Challenge

Speciaal voor vrijwilligersorganisaties, sportclubs en andere initiatieven uit Breda

Geplaatst op 26-05-2017

In samenwerking met de opleiding Communicatie van Avans Hogeschool zoeken we maatschappelijke organisaties die gratis communicatieadvies willen ontvangen. Het advies kan bijvoorbeeld gaan over een nieuwe website, het inzetten van social media, het opzetten van een evenement, een nieuwe folder of het maken van een promotiefilmpje. Interesse? Aanmelden kan tot en met 2 juli.

The Social Communication Challenge is een project voor de eerstejaarsstudenten hun eerste project bij de start van hun opleiding Communicatie verbonden aan maatschappelijke organisaties. De afgelopen jaren zijn verschillende Bredase organisaties dankzij dit project voorzien van onder meer een nieuwe website, een nieuwe folder of een promotiefilmpje. Nieuw dit jaar is de samenwerking met tweedejaarsstudenten als peer tutors of begeleiders om de communicatiemiddelen kwalitatief nog beter te maken.

Hoe werkt het en wat levert het op?

In september starten vier klassen met dertig eerstejaarsstudenten aan de opleiding Communicatie. Elke klas gaat aan de slag met twee doelgroepgerichte communicatiemiddelen voor één organisatie. Het project duurt negen weken en begint op 1 september. Het project wordt op 2 november 2017 afgesloten met de deelsessie ‘Show and tell’ op Avans Hogeschool.

Dit project levert de deelnemende organisaties gratis advies, ontwerpen voor nieuwe communicatiemiddelen en ervaring met jonge en energieke studenten op. Ook lopen studenten tijdens het project minimaal één dag mee in de organisatie en komen zij tussentijds de eerste ontwerpen voor de communicatiemiddelen presenteren bij de organisatie. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Wel is minimaal één aanspreekpunt nodig die de studenten gedurende deze periode van input en antwoorden kan voorzien.

Meedoen?

In samenwerking met Avans Hogeschool zoekt Breda Actief naar enthousiaste vrijwilligersorganisaties, stichtingen, verenigingen, buurt-, wijk- en burgerinitiatieven die graag meedoen. Op maandag 3 juli selecteert Avans Hogeschool uit alle aanmeldingen vier organisaties die kunnen deelnemen. Het aanmeldingsformulier is te vinden op www.breda-actief.nl. Aanmelden kan tot en met zondag 2 juli. Vragen over het project of aanmelden kunnen gesteld worden aan Isabelle Leijser via:  of 076-5233555. 

 

IK WIL MEEDOEN MET THE SOCIAL COMMUNICATION CHALLENGE

 

 

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI