‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Gratis communicatiemiddelen voor jouw organisatie!

Geplaatst op 10-06-2014

In september starten zes klassen eerstejaars studenten van de opleiding Communicatie van Avans Hogeschool met een maatschappelijke project voor maatschappelijke organisaties in Breda. Studenten krijgen de opdracht om voor zeven organisaties nieuwe communicatiemiddelen te ontwerpen of te maken. In samenwerking met ons zoekt de opleiding vrijwilligersorganisaties en sportverenigingen die gratis willen deelnemen in dit project. Wees er snel bij, want aanmelden kan tot 26 juni. 

Per klas maken zes groepjes in opdracht van de organisatie gratis vier doelgroepgerichte communicatiemiddelen, waaronder een (online) video en een folder. Het project duurt 9 weken en loopt van 8 september tot 7 november 2014.

Het project levert jouw organisatie gratis nieuwe communicatiemiddelen en ervaring met de doelgroep studenten op. Er zijn geen kosten verbonden aan het project, wel is minimaal één communicatiemedewerker nodig die de studenten van input en antwoorden kan voorzien. Verder verplicht je je tot niets; de communicatiemiddelen hoeven niet te worden gebruikt als jij als organisatie ze uiteindelijk niet in wil zetten.

Deelnamevoorwaarden

  1. Minimaal een communicatie/pr-medewerker (parttime of fulltime) kan fungeren als contactpersoon.
  2. Eén medewerker verzorgt een korte mondelinge toelichting (5 minuten) over jouw organisatie tijdens de kick-off in de eerste week van september voor de communicatiestudenten
  3. Tijdens het project is minimaal de contactpersoon doordeweeks goed beschikbaar voor interviews en/of het  telefonisch beantwoorden van vragen van studenten
  4. Minimaal een medewerker is aanwezig tijdens de eindpresentatie in de week van 3 november 2014. 

Aanmelden

Vul het aanmeldingsformulier in en stuur het uiterlijk maandag 25 juni 2014 in. Voor meer informatie of aanmelden kun je terecht bij Isabelle Leijser via: of 076-5233555. Uiterlijk 30 juni selecteert Avans Hogeschool samen met Breda Actief de zes organisaties die kunnen deelnemen.

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI