‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Gratis consumpties en gratis film voor vrijwilligers!

Geplaatst op 29-08-2017

Miriam Haagh, wethouder Zorg, Onderwijs en Dienstverlening: “Vrijwilligerswerk is vaak ‘liefdewerk oud papier’. Ook omdat veel vrijwilligers het heel normaal vinden dat ze iets voor anderen doen. Maar, stelt u zich eens voor hoe Breda er zonder vrijwilligers uit zou zien…. Als stadsbestuur laten we al onze vrijwilligers graag merken dat wij hun inzet waarderen en dat doen we op verschillende manieren.

 

22 september – 22 oktober 2017 Graphic Matters - Gratis consumpties

Vrijwilligersorganisaties en initiatieven kunnen hun vrijwilligers (max. 25 vrijwilligers per organisatie/initiatief) aanmelden voor gratis consumpties (2 per vrijwilliger) tijdens dit 2-jaarlijkse festival.

Graphic Matters is de nieuwe naam van het Graphic Design Festival Breda en is een 2-jaarlijks terugkerend festival waarin jonge ontwerpers en gevestigde namen je op een andere manier naar de wereld laten kijken. Exposities, talkshows, workshops, rondleidingen en verrassende ontmoetingen vanuit het thema: ‘visual stories you care about’. Meer informatie: www.graphicmatters.nl.

28 september 2017 “Tulipani” - Gratis film

Bezoek als vrijwilliger samen met je buurvrouw, vriend, zus, neef of kennis … Dé Vrijwilligersmarkt Breda en maak kennis met meer dan 70 maatschappelijke organisaties die zichzelf graag voorstellen aan nieuwe en nieuwsgierige vrijwilligers. Als je na afloop bij de informatiebalie van Breda Actief een korte vraag beantwoord, ontvang je twee gratis kaartjes voor de film “Tulipani” om 20:00 uur in Chassé Cinema. Max. 2 tickets per vrijwilliger. Er zijn in totaal 200 kaartjes beschikbaar. 

TULIPANI is een sprookjesachtige tragikomedie over een romantische Zeeuwse boer die na de watersnoodramp in 1953 nooit meer natte voeten wil en naar het zuiden van Italië fietst. Aan de rand van een klein dorpje weet hij op miraculeuze wijze tulpen te kweken en groeit hij uit tot een levende legende. Dertig jaar later probeert een Italiaanse politie-inspecteur te achterhalen wat er daadwerkelijk gebeurde.

Aanmelden

Stuur een mail naar  en met daarin wat (consumpties en/of film) je wil bestellen. Vergeet niet om je naam of naam van je organisatie te vermelden en het aantal vrijwilligers. 

 

Informatie?

Neem   contact op met Moniek Derks of bel haar: 076-52 33 555.

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI