‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Gratis consumpties voor vrijwilligers!

Ook in 2017 bedankt gemeente Breda vrijwilligers voor hun inzet

Geplaatst op 28-04-2017

Miriam Haagh, wethouder Zorg, Welzijn, Onderwijs en Dienstverlening: “Vrijwilligerswerk is vaak ‘liefdewerk oud papier’. Ook omdat veel vrijwilligers het heel normaal vinden dat ze iets voor anderen doen. Maar, stelt u zich eens voor hoe Breda er zonder vrijwilligers uit zou zien…. Als stadsbestuur laten we al onze vrijwilligers graag merken dat wij hun inzet waarderen. Het uitdelen van gratis consumptiebonnen voor verschillende Bredase evenementen, is daar een voorbeeld van. Daarom hoop ik dat organisaties, verenigingen en initiatieven ook dit jaar weer gebruik maken van deze actie en consumptiebonnen aanvragen voor hun vrijwilligers.” 

Reactie Stichting Bavel10+: “Ik vind dit toch zo’n leuke actie. Als je ziet hoeveel uren iedereen vrijmaakt voor het vrijwilligerswerk, is dit echt een heel leuk gebaar van gemeente Breda. We gaan onze vrijwilligers blij maken!” 

Zo’n ervaring gun je toch aan alle vrijwilligers?

Je kunt aanmelden voor onderstaande evenementen:

Spanjaardsgat Festival    10 t/m 21 mei
Breda Jazz Festival 25 t/m 28 mei
Paragames Breda 22 t/m 25 juni
Palm Parkies dinsdagavonden van 11 juli t/m 22 augustus
Tranen van Van Cooth  26 augustus                                           
Breda Barst 16 en 17 september
Graphic Matters 22 september t/m 22 oktober

 

Spelregels en aanmelden

Wil je aanmelden voor een gratis consumptiebonnen voor een van deze activiteiten? Lees dan eerst even de spelregels door. Klik op onderstaande button voor de spelregels en de aanmeldbutton.

Meer informatie

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI