‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Gratis korfballessen voor jongeren met een beperking

Geplaatst op 17-01-2015

Korfbal is een teamsport met veel structuur en duidelijkheid. Dit maakt het heel geschikt voor mensen met een beperking. Om dit daadwerkelijk zelf te ervaren, organiseert Breda Actief in samenwerking met KC Terda twee gratis proeflessen G-korfbal, op donderdag 29 januari en 5 februari. De lessen zijn gericht op jongeren tussen de 11 en 25 jaar. Aanmelden kan tot 27 januari.

Duidelijk taken

Bij korfbal is het veld verdeeld in twee vakken; een aanvalsvak en een verdedigingsvak. In het aanvalsvak wordt geprobeerd te scoren door de bal in de korf te gooien. In het verdedigingsvak proberen de spelers het scoren juist te voorkomen. Iedere speler heeft dus een duidelijke taak; aanvaller of verdediger. Alle jongeren met een beperking die graag wil leren gooien, vangen en natuurlijk scoren zijn welkom bij de proeftrainingen.

Aanmelden voor proeflessen

De proeflessen zijn op donderdag 29 januari en donderdag 5 februari van 18.30 tot 19.30 uur in sportzaal Raaimoeren, Raaimoeren 19 in Breda. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meedoen? Meld je dan nu aan voor deze proeflessen. Dit kan tot en met dinsdag 27 januari bij  of bel 076-5233555.

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI