‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Gratis naar de film voor vrijwilligers

Inspireer anderen om vrijwilligerswerk te doen en ga op 28 september naar de film Tulipani

Geplaatst op 22-09-2017

Ben jij vrijwilliger? Wij waarderen je inzet met gratis tickets voor de film ‘Tulipani’ in Chassé Cinema op donderdag 28 september a.s. om 20.00 uur! Inspireer je familie, vrienden of buren en laat ze zien welke mogelijkheden er allemaal zijn om vrijwilligerswerk te doen. Kom samen naar Dé Vrijwilligersmarkt Breda en ga na afloop samen gratis naar de film.

Bijna 1 op de 2 Nederlanders zet zich vrijwillig in. In Breda is dat 1 op de 3 inwoners. Daarom willen we graag laten zien hoeveel verschillende mogelijkheden er zijn om iets te doen en nodigen wij je uit om een kijkje te nemen op Dé Vrijwilligersmarkt Breda. Meer dan 70 organisaties, verenigingen en initiatieven uit 7 verschillende sectoren (waaronder natuur, cultuur, sport, goede doelen, zorg etc.) zijn op zoek naar jou! Dus wil jij iets betekenen voor jezelf en een ander? Kom dan op donderdag 28 september a.s. naar Dé Vrijwilligersmarkt Breda. 

Film Tulipani

Tulipani is een sprookjesachtige tragikomedie over een romantische Zeeuwse boer die na de watersnoodramp in 1953 nooit meer natte voeten wil en naar het zuiden van Italië fietst. Aan de rand van een klein dorpje weet hij op miraculeuze wijze tulpen te kweken en groeit hij uit tot een levende legende. Dertig jaar later probeert een Italiaanse politie-inspecteur te achterhalen wat er toen werkelijk is gebeurd. Klik hier voor meer informatie over de film

Hoe werkt het?

  1. Meld je aan via onderstaande link.
  2. Bezoek als vrijwilliger samen met een potentiele vrijwilliger Dé Vrijwilligersmarkt Breda.
  3. Kom na afloop van Dé Vrijwilligersmarkt Breda naar de informatiebalie van Breda Actief
  4. Beantwoord een korte vraag
  5. Je ontvangt max. twee gratis kaartjes voor de film 6. Veel plezier!

Let op! Er zijn maar 200 tickets beschikbaar dus reageer snel.

 

Klik hier om je aan te melden 

 

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI