‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Gratis proefles aquasport voor mensen met een beperking

Geplaatst op 20-10-2014

Op maandag 17 november is er een gratis proefles aquasport voor mensen met een beperking. Heb jij reuma, rugklachten of spier- en gewrichtsaandoeningen? Zwemmen en bewegen in verwarmd water is dan weinig belastend voor de gewrichten en heel geschikt! De les is georganiseerd door Breda Actief vanuit het Sportloket in samenwerking met Optisport. Aanmelden kan tot 11 november.

Tijdens de proefles op 17 november, worden je spieren optimaal gebruikt zonder dat er een te grote druk op de wervels, gewrichten en/of spieren wordt uitgeoefend. In het water ben je namelijk vrij van zwaartekracht en dat maakt bewegen gemakkelijker en minder belastend. Doordat het water 32 graden is, blijven je spieren daarbij ook soepel. De les wordt gegeven door een ervaren en deskundige fysiotherapeute. Wil jij jouw spieren soepel en lenig houden? Dan ben je welkom om aan te sluiten.

Aanmelden

De proefles start op maandag 17 november van 14.30 -15.30 uur in zwembad Sonsbeeck, Pieter Christiaanstraat 2 in Breda. Aanmelden kan tot 11 november via  of 076-5233555. Na de proefles kun je bij dezelfde fysiotherapeute reguliere lessen volgen. De kosten voor deze lessen zijn € 47,30 voor een 10-strippenkaart (+ eenmalige bijdrage van € 7,90 voor een zwempas). 

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI