‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Gratis proefles ‘Wandelfit’

Bewegen in het Mastbos voor mensen met een chronische aandoening

Geplaatst op 31-03-2015

Breda Actief organiseert vanuit Sportloket West-Brabant een nieuwe vorm van bewegen: ‘Wandelfit’. Deze activiteit vindt plaats in de buitenlucht en is voor iedereen met een chronische aandoening. Op woensdag 15 april vindt er een gratis kennismakingsles plaats. Inschrijven kan tot 9 april.

Soepel

Tijdens ‘Wandelfit’ worden wandelingen in het Mastbos afgewisseld met oefeningen om alle spieren soepel te houden. Ook maken deelnemers kennis met Nordic Walking. Ervaren trainster Marion de Wolf zorgt voor de deskundige begeleiding.

Gezondheidsverbetering

Sport en beweging leidt tot gezondheidsverbetering bij chronische aandoeningen. Daarom is ‘Wandelfit’ uitermate geschikt voor mensen met diabetes, obesitas en hart- en vaatziekten. Maar ook voor longaandoeningen, herstel na kanker, depressieve, reumatische- of spierklachten kan het helpend zijn.

Kennismakingsles

Woensdag 15 april van 15.00 tot 16.00 uur, start de activiteit met een gratis kennismakingsles bij restaurant de Boschwachter (Huisdreef 4) in Breda. Hierna kost een tienstrippenkaart €30,00. Aanmelden voor de les is mogelijk tot 9 april via  of 076-5233555. Ook kunnen geïnteresseerden daar terecht voor meer informatie.

 

De foto is gemaakt door www.ruimtesinbeeld.nl.

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI