‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Gratis zomerse sport- en spelactiviteiten Heuvelbrink en Hooghoutpark

Geplaatst op 21-07-2014

Tijdens deze zomervakantie kun je op de Heuvelbrink en in Hooghoutpark sporten in de wijk met de sportcoaches van Breda Actief! Onze sportcoaches zijn het hele jaar door actief in alle wijken van Breda. Ze organiseren na schooltijd allerlei uitdagende sportieve activiteiten, clinics en workshops waarbij kinderen kennis maken met verschillende sporten.

Ook in de zomervakantie kunnen kinderen die thuis zijn, gezellig meedoen met sport en spel in de wijk. De sportcoaches organiseren op vier woensdagmiddagen sport- en spelactiviteiten. Bij zomers weer zijn er strand- en waterspelletjes zoals sponzentrefbal, waterballonnengevecht, beachtennis, frisbee en (flessen) voetbal, touwtrekken en estafette. Ook bij minder mooi weer gaan de activiteiten (aangepast aan het weer) gewoon door. Alle Bredase basisschoolkinderen kunnen meedoen, deelname is zonder aanmelding vooraf en gratis.

Programma

  • Op de Heuvelbrink (achter de klokken) kunnen basisschoolkinderen meedoen met zomerse sport- en spelactiviteiten op woensdag 23 en 30 juli en op woensdag 6 en 13 augustus van 12.00 tot 13.00 uur.
  • In het Hooghoutpark (achter de Poelewei) kunnen basisschoolkinderen meedoen met zomerspelletjes op woensdag 23 en 30 juli en op woensdag 6 en 13 augustus van 13.30 tot 14.30 uur.

Sportcoaches

Onze sportcoaches zijn een spil in de wijk voor wat betreft sport, bewegen en gezondheid. Ze spelen een belangrijke rol om kinderen en jongeren uit de wijk te laten sporten en bewegen. Verder organiseren ze wijkgerichte sportactiviteiten en werken samen met sportverenigingen, basisscholen, buurt- en wijkraden, ouders, wijkbewoners en maatschappelijke organisaties.

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI