‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

‘Gymmen binnen je eigen mogelijkheden’

Breda Actief organiseert vanuit Sportloket West-Brabant en 55+ Sportief, ‘Gymnastiek op Maat’

Geplaatst op 26-09-2016

Breda Actief organiseert vanuit Sportloket West-Brabant en 55+ Sportief, een nieuwe beweegactiviteit: Gymnastiek op Maat. Op woensdag 12 oktober kan iedereen, voor wie bewegen niet vanzelfsprekend is, van 14.00 tot 15.00 uur meedoen met deze beweegactiviteit. Juist voor mensen met een chronische aandoening zoals rugklachten, reumatische klachten en astma, is Gymnastiek op Maat bedoeld. In de voorzaal van het Gemeentelijk Sportcentrum Breda gaan de deelnemers en de trainster samen op zoek naar een passende vorm van bewegen.

"Ik vind het super leuk om met elkaar in beweging te zijn. Je leert nieuwe mensen kennen en je wordt ook nog fitter. Ik had toch al zeker 20 jaar niets meer aan sport gedaan. Ik voel me beter sinds ik weer ben gaan bewegen." Aldus een van de enthousiaste deelnemers van Gymnastiek op Maat.

Iedereen kan meedoen!

Tijdens de introductiebijeenkomst op 12 oktober wordt samen met de deelnemers gekeken naar ieders mogelijkheden en interesses. Op deze manier wordt de les zoveel mogelijk aangepast aan ieders wensen. De introductieles begint met een gezamenlijke warming-up. Vervolgens komen er verschillende vormen van gymnastiekoefeningen aan bod. Als afsluiting wordt er nog een gezamenlijk spel gedaan. Niets moet, alles mag!

Kom in actie

De Gymnastiek op Maat introductieles is op woensdag 12 oktober van 14.00 tot 15.00 uur in de voorzaal van het Gemeentelijk Sportcentrum Breda, Topaasstraat 13.Iedereen die op zoek is naar een passende vorm van bewegen, kan meedoen met deze introductieles. Deelname aan deze les is gratis. Aanmelden kan door te mailen naar  of door te bellen naar 076-52 33 555. Daarbij geldt vol is vol.

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI